Стани доброволец

и се включи към екипа на Царски Пищови

С какво можеш да ни помогнеш?

Предполагаме вече знаеш, че Царски Пищови е проект изцяло на доброволчески начала. Платформата за достъпна политика е абсолютно независима и не се финансира и подпомага от странични лица, фирми и организации. Именно, защото Царски Пищови е доброволчески проект, често имаме нужда от помощ, за да предоставим възможно най-добре разработеното съдържание с интересен и закачлив дизайн.

Стартираме инициатива за отворен принос на граждани към проекта. Търсим мотивирани и отговорни хора с разнообразен опит, интереси и възгледи, така че да можем да разглеждаме социалните и политическите новини и проблеми от перспективата на различни общности и да сме коректни и обективни в публикациите си. Възрастта, етноса и пола са без никакво значение за нас.

Можеш да участваш и допринесеш към Царски Пищови, като:

  • редактираш и корегираш правописни, стилистични и пунктуационни неточности в разработките ни;
  •  предоставиш независима проверка на фактите и информацията в подготвените постове (теми като икономика, екология, човешки права, и т.н.)
  • проучваш теми за публикация и помагаш с разработване на постове.
undraw_Collaborators_re_hont

Защо да се включиш?

Да си доброволец към Царски Пищови е динамично и интересно занимание. Екипът ни е съставен от млади и дейни хора, които непрекъснато търсят начин да направят България по-добро място за живот.

Участието като доброволец към инициативата на Царски Пищови дава възможност за развиване на нови умения и работа в екип. 

Тъй като политиката винаги е актуална тема, приносът към платформата е обвързан с комуникация и кооперация с други социални проекти и платформи, както и дискусия на новини от политиката и социалния живот в България и света

Трупането на ценен опит и обменянето на идеи със съмишленици, както и възможността за креативни начини за предаване на важна информация са други позитиви на работата с нашия екип.

Разкажи ни за себе си